Douchewagen

Bent u op zoek naar douchegelegenheid, bijvoorbeeld voor tijdens sportevenementen? Neem dan een kijkje op onze website. Bij WB-Rent kunt u een mobiele douchewagen huren, zeer geschikt voor middelgrote tot grote evenementen waarbij douchegelegenheid gewenst is of als tijdelijke oplossing bij verbouwingen en renovaties.

Een volledig ingerichte douchewagen

De douchewagens in ons assortiment zijn luxe en verzorgd. Niets is zo belangrijk als hygiënische sanitaire voorzieningen, waar uw gasten zich fijn en comfortabel in voelen. We hebben de wagens geheel in samenspraak met onze klanten ontworpen en gebouwd, zodat deze volledig voldoet aan de behoeften. We hebben de douchewagens ruim ingedeeld. Uw gasten hebben genoeg bewegingsvrijheid en kunnen zo comfortabel omkleden en douchen. De douchewagen is voorzien van 4 afgesloten douchehokjes, in elk hokje is ook een bankje aanwezig waar de gasten op kunnen zitten en zich rustig kunnen uitkleden. Het bankje is door middel van een klein muurtje afgescheiden van de douche, zodat de spullen niet nat worden. In de wagen is ook nog een fonteintje en een spiegel aanwezig. Deze douchewagen kost € 300.- ex BTW   ex gas ex transportkosten 

Er zijn ook kleinere douche wagens met daarin 2 douchecabines en 2 toiletten .

De huur van zulke wagen kost € 275.- ex BTW ex gas ex transportkosten

Meer informatie over onze douchewagens?

U huurt al een douchewagen voor €275,- per weekend. Dit bedrag is exclusief kilometertoeslag, BTW en gas. Wilt u meer weten over onze douchewagens? Bekijk dan onze website, daar vindt u een plattegrond van de indeling en enkele foto’s. Naast douchewagens verhuren wij ook mobiele badkamers en andere mobiele sanitaire faciliteiten. Wij zijn bereikbaar per telefoon en mail, maar u kunt natuurlijk ook even het online contactformulier invullen. We streven ernaar om uw vraag en/of opmerkingen binnen een dag te beantwoorden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Copyright 2019 WB-Rent | All Rights Reserved | BTW-nr: NL 8584.55.365.B01 | KvK Eindhoven 70777209