Mobiele badkamer

Bent u uw woning aan het verbouwen of renoveren en bent u daarom op zoek naar een goede, tijdelijke oplossing? Met de mobiele badkamer van WB-Rent kunt u gewoon blijven douchen. Een luxe noodoplossing die aan uw behoeften voldoet!

Mobiele badkamer

Een comfortabele noodoplossing

Een mobiele badkamer is bij uitstek geschikt voor als u bijvoorbeeld uw woning of badkamer aan het verbouwen bent. Met zo’n mobiele badkamer hoeft u niet bij anderen te douchen, maar heeft u gewoon toegang tot tijdelijk sanitair voor uzelf. De mobiele badkamer is uitgerust met een hangend toilet, een inloopdouche, spiegel, stopcontact en een fonteintje. Uiteraard kan de wagen van binnenuit op slot worden gedaan, zodat u niet gestoord kunt worden tijdens het douchen of het gebruik maken van het toilet. De wagen is voorzien van een badgeiser die ervoor zorgt dat er voldoende warm water aanwezig zal zijn tijdens het douchen. De wagen is slim ingedeeld en ruim ingericht, zo kunt u comfortabel gebruik maken van de faciliteiten. De vloer is overigens afgewerkt met een anti-slip bovenlaag, waardoor uitglijden wordt voorkomen. Wel zo fijn als u uit de douche komt!

We doen u een vrijblijvend voorstel

Het huren van een mobiele badkamer kost €150,- per week. Uiteraard kunt u de wagen ook langer of korter huren. Dit bespreken we graag met u tijdens een kennismakingsgesprek. Het bedrag is exclusief kilometertoeslag en BTW. Gas kunt u los erbij huren, dit kost €28,- per fles. Neem nu contact met ons op, we vertellen u graag over de mogelijkheden en doen u vrijblijvend een voorstel. U kunt ons bereiken via de telefoon en de mail. Ook kunt u het online contactformulier invullen op onze website.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Copyright 2019 WB-Rent | All Rights Reserved | BTW-nr: NL 8584.55.365.B01 | KvK Eindhoven 70777209