Toiletwagen huren

Welkom op de website van WB-Rent. Bent u op zoek naar een toiletwagen voor bijvoorbeeld een evenement? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons een toiletwagen huren. In ons wagenpark hebben we kleine, middel en grote toiletwagens.

We verhuren ook wagens voor langere termijn, op basis van beschikbaarheid .

Toiletwagens van WB-Rent

Op een evenement komen veel bezoekers af. Goede faciliteiten, zoals een toilet, zijn dan van groot belang. U kunt er natuurlijk voor kiezen om losse toiletcabines te huren, maar er is nog een veel betere optie: toiletwagens van WB-Rent! U huurt bij ons al een kleine wagen voor €220,- (excl. BTW) voor een weekend. Afhankelijk van de hoeveelheid mensen die u verwacht, hebben we diverse soorten wagens. Heeft u bijvoorbeeld een klein evenement, of zoekt u een tijdelijke oplossing, dan is de kleine toiletwagen geschikt. Er kunnen maximaal 200 mensen gebruik maken van deze kleine toiletwagen. Verwacht u meer dan 200 personen? Dan is de middel toiletwagen prima geschikt. Is het aantal bezoekers groter dan 500? Dan kunt u het beste een grote toiletwagen huren. Maximaal 1000 gebruikers kunnen hiervan gebruik maken.

Wij verhuren ook wagens voor langere termijn !

Meer weten over onze toiletwagens?

De toiletwagens zijn netjes en ruim genoeg ingedeeld. Er is een apart gedeelte voor mannen en vrouwen. De wagens bestaan uit toiletten, urinoirs en fonteintjes waar de handen gewassen kunnen worden. Wilt u meer weten over het huren van een toiletwagen? Neem dan contact met ons op via de telefoon, de mail of vul het contactformulier in op onze website. Ook kunt u op onze website een handige tabel vinden waarmee u kunt uitrekenen hoeveel toiletwagens u nodig heeft.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Copyright 2019 WB-Rent | All Rights Reserved | BTW-nr: NL 8584.55.365.B01 | KvK Eindhoven 70777209