Vrieswagen

Bij WB-Rent huurt u luxe mobiele faciliteiten, waaronder een vrieswagen. Zo’n wagen is bij uitstek geschikt voor gebruik tijdens evenementen, bruiloften en beurzen. Maar ook als u gebrek heeft aan ruimte tijdens een bruiloft, feest of barbecue is een vrieswagen handig.

Vrieswagen

Al vanaf €75,- per dag

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij ons. Onze wagens voldoen aan de hygiënische voorwaarden als het gaat om het bewaren van etenswaren. Daarnaast onderhouden wij de vrieswagens met de grootste zorg. Een vrieswagen heeft een koelvermogen van -20 graden celcius en een inhoud van 8,5 m3. Zo kunt u er een hoop ingevroren producten in kwijt. U kunt een vrieswagen huren voor een dag, maar korter of langer is zeker ook mogelijk. Dit valt te bespreken in ons eerste gesprek. U huurt een vrieswagen voor €75,- per dag. Wat hier niet bij inbegrepen is, is de BTW en de kilometervergoeding. De wagen wordt gebracht naar de door u gewenste locatie, hiervoor betaalt u een vergoeding.

Kunnen we nog meer voor u doen?

U kunt bij ons niet alleen vrieswagens huren, maar nog veel meer. Vanuit ons kantoor in Someren zijn wij onze klanten van dienst met het verhuren van luxe mobiele faciliteiten. Zo verhuren wij ook toiletwagens, douchewagens, mobiele badkamers, frietwagens en tenten. Wilt u meer weten of een offerte opvragen? Dat kan! Neem dan contact met ons op via de telefoon of de mail. Ook kunt u het online contactformulier invullen op de website. We streven ernaar uw vraag en/of opmerking binnen een dag te beantwoorden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Copyright 2019 WB-Rent | All Rights Reserved | BTW-nr: NL 8584.55.365.B01 | KvK Eindhoven 70777209